Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Bestyrelsen i forvaltningsselskabet SKAGEN AS (SKAGEN) har repræsentanter valgt af andelsejerne i SKAGENs værdipapirfond. Valget foretages på et årligt valgmøde, hvor det er en valgkomité, der indstiller kandidaterne overfor valgmødet. Valgkomiteen består af Trude Marit Risnes (leder), Terje Vareberg og Per Olof Höglund. På valgmødet den 8. marts 2017 skal der vælges et andelsejervalgt bestyrelsesmedlem for en toårig periode.

Kriterier for andelsejervalgte bestyrelsesmedlemmer i SKAGEN:

  • De skal opfylde nødvendige krav om hæderlig vandel og erfaring
  • De må ikke være aktieejer, tillidsvalgt eller ansat i SKAGEN eller nogle af SKAGENs ejerselskaber, andet forvaltningsselskab for værdipapirfonden eller Handelsbanken (depotmodtager for SKAGENs værdipapirfond)
  • De må ikke have en nær personlig relation til nogle af bestyrelsesmedlemmerne, hovedaktionærer eller nogle fra den daglige ledelse i SKAGEN eller i SKAGENs ejerselskaber
  • De må ikke være øverste chef i et børsnoteret selskab

Forslag til andelsejervalgte bestyrelsesmedlemmer kan sendes til valgkomiteen v/leder af Forretningsstøtte og kontrol, Ørnulf Staalesen, på e-mail legal@skagenfondene.no, eller via post til SKAGEN, postboks 160, 4001 Stavanger.

Frist for at komme med forslag til kandidater er den 1. december 2016.

 

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up