Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Torgeir Høien har valgt at træde tilbage som hovedforvalter for at fokusere på sin rolle som makroøkonom og arbejdet med makroøkonomiske analyser. Torgeir vil fortsat forvalte fonden i tæt samarbejde med Jane Tvedt.

Jane startede i SKAGEN Fondene i marts 2010, som porteføljeforvalter i obligationsfondene SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning. I december samme år overtog hun rollen som hovedforvalter i SKAGEN Avkastning, hvilket hun fortsætter med.

I marts vandt SKAGEN Avkastning Morningstars pris for bedste norske obligationsfond i 2015, efter at have leveret bedre afkast end sine sammenlignelige konkurrenter i de seneste år.

- Vi ønsker Jane tillykke med hendes nye rolle. Forfremmelsen markerer en naturlig udvikling i hendes karriere. Jane har arbejdet tæt sammen med Torgeir i mere end seks år, og har et godt samarbejde med vores øvrige obligationsteam. Samtidig er vi utrolig glade for, at Torgeir vil udvikle sin rolle som makroøkonom til glæde for vores kunder og porteføljeforvaltere, siger administrerende direktør Leif Ola Rød.

Før Jane kom til SKAGEN Fondene arbejdede hun fire år i Statoil, hvor hun var ansvarlig for den makroøkonomiske analyse i corporate strategy teamet og arbejdede med corporate finance. Hun har desuden erfaring fra Norges Bank og den europæiske centralbank ECB. Jane er Cand.oecon fra Universitetet i Oslo.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up