Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Alexandra Morris har 20 års erfaring fra finansbranchen både i Norge og i udlandet. 1. september 2016 starter hun som ny investeringsdirektør i SKAGEN.

Alexandra Morris har mere end 20 års erfaring fra finansbranchen, hvor hun har arbejdet som aktiemægler, porteføljeforvalter og senest som investeringsdirektør. Hun kommer til SKAGEN fra DNB Asset Management, hvor hun har haft ansvaret for teamet af porteføljeforvaltere siden august 2015.

"SKAGEN er efter min mening det mest spændende forvaltermiljø i Skandinavien, og det er en fantastisk mulighed at være med til at skulle udvikle selskabet i de kommende år", siger Alexandra Morris.

Chef for porteføljeafdelingen

Alexandra Morris bringer sin lange erfaring fra både det norske og internationale forvaltermiljø ind i porteføljeafdelingen i SKAGEN Fondene, hvor hun bl.a. skal lede 24 porteføljeforvaltere, som forvalter 12 forskellige aktie- og obligationsfonde.

"Vi har kendt Alexandra i mange år, og sætter stor pris på hendes faglige dygtighed og direkte væremåde. Vi er sikre på, at hun vil trives og bidrage til at videreudvikle SKAGEN i årene der kommer", siger SKAGENs grundlægger og porteføljeforvalter i SKAGEN Kon-Tiki Kristoffer Stensrud.

Alexandra Morris tager over som investeringsdirektør fra administrerende dirktør Leif Ola Rød, som har været fungerende investeringsdirektør siden april i år.


Læs også

SKAGEN ansætter ny investeringsdirektør

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up