Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Ved hjælp af tre indtastninger - din boligs værdi, indeståender på dine bankkonti og depoter, får du din placering på formuelisten. Her kan du også opleve, hvordan din formue ville have udviklet sig, hvis du havde investeret en million kr. i SKAGEN Fondene for fem, ti, femten eller tyve år siden.

En stabil vej op af listen

Danskernes formuer har været støt stigende siden finanskrisen i 2008. Men formuerne kunne have været endnu højere, hvis vi ikke havde de 500 mia. kroner stående på bankkonti, som er tilfældet i dag. Vores kundechef Søren Risager Rasmussen møder i øjeblikket mange kunder, der har svært ved at finde ud af, hvor de kan finde en stabil løsning med en god risikospredning til deres formue.

- Vi befinder os i en periode, hvor renterne er historisk lave samtidigt med, at det generelle aktiemarked har været meget svingende i det indeværende år. Det betyder, at mange af de traditionelle stabile opsparingsløsninger ikke længere står så stærkt som før i tiden. I mange tilfælde vil en fremtidig velbalanceret porteføljeløsning bestå af mere end bare aktier og danske obligationer, forklarer Søren Risager Rasmussen.

Læs mere om balancerede investeringsløsninger og find din placering på formuelisten

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up