Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Martin Gjelsvik besluttede i efteråret 2014 at nedtrappe sit engagement i SKAGENs bestyrelse af personlige årsager. Han valgte dog at fortsætte indtil processen med at finde en ny ejerskabsmodel for SKAGEN var afsluttet. Ejerstrukturen er nu på plads og Martin har derfor valgt at træde ud af bestyrelsen. Under hans ledelse har SKAGEN vokset sig til at være en international og anderkendt fondsforvalter i Europa.

Fra fem til seks

På den ekstraordinære generalforsamling i SKAGEN blev det desuden besluttet at udvide selskabets bestyrelse fra fem til seks medlemmer og godkende nye medlemmer i bestyrelsen. Det betyder, at Henrik Lisæth og Leiv Askvig er valgt ind som nye bestyrelsesmedlemmer, mens Anne Sophie Stensrud bliver bestyrelsesmedlem efter at have været suppleant i 12 år*. Simen Vier Simensen bliver i stedet suppleant (Han var før bestyrelsesmedlem).

Den nye bestyrelsesformand vælges på næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsen består af seks medlemmer, hvor af to af dem er valgt af andelsejerne.

Kort introduktion til de nye medlemmer

Henrik Lisæth har lang erfaring fra finansindustrien og er for tiden rådgiver for FSN Capital efter at have været partner i FSN Capital siden 2000. Lisæth har tidligere arbejdet i Morgan Stanley og Boston Consulting Group. Han har en lang og bred erfaring fra bestyrelsesarbejde og er for tiden bestyrelsesmedlem i Validus/Vita. Se Lisæths CV.

Leiv Askvig er administrerende direktør i Sundt AS. Han har en lang erfaring fra finansindustrien, hvor han blandt andet har været administrerende direktør i Sundal Collier & Co og bestyrelsesformand på Oslo Børs. Askvig har desuden en lang og bred erfaring inden for bestyrelsesarbejde og sidder for tiden i flere bestyrelser. Se Askvigs CV.

*De nye bestyrelsesmedlemmer er valgt ud fra den forudsætning, at det norske Finanstilsyn godkender ændringen i vedtægterne til SKAGEN AS, således at antallet af bestyrelsesmedlemmer øges fra 5 til 6, og at nye bestyrelsesmedlemmer bliver godkendt.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up