Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Det er udviklet af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) for at bekæmpe skatteunddragelse og for at forbedre overholdelsen af skattereglerne. CRS bygger i stor grad på de amerikanske FATCA regler.

- CRS indebærer blandt andet et ensartet sæt af standardprocedurer, som finansielle institutioner skal følge for at identificere specifikke konti, der er underlagt rapporteringskrav. De finansielle institutioner rapporterer kundernes kontodetaljer til de lokale skattemyndigheder, som efterfølgende deler informationen med de relevante myndigheder.

Mere end 90 lande har indtil videre godkendt CRS, herunder Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien og Holland.

Norge, og dermed også SKAGEN Fondene i Danmark, har som et af de første lande forpligtet sig til at tage CRS i brug, når de nye regler træder i kraft den 1. januar 2016. De første indrapporteringer vil ske i 2017.

Hvad betyder det for dig?

Eksisterende kunder

For eksisterende kunder vil SKAGEN være forpligtet til at udføre visse due diligence procedurer i løbet af 2016 og 2017 for at afgøre om kontiene er indberetningspligtige. SKAGEN vil kontakte evt. berørte kunder for yderligere oplysninger.

For nye kunder

Fra den 1. januar 2016 indfører SKAGEN nye retningslinjer, som betyder, at nye kunder skal udfylde alle relevante oplysninger, bl.a. skattemæssigt bosted, når de handler fonde.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up