Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Årets første tre måneder har været præget af stabil medvind på de finansielle markeder med generelt flotte kursstigninger. Det billede ændrede sig lidt i løbet af april måned, der var præget af usikkerhed og større udsving. På trods af de store udsving på aktiemarkederne i sidste måned har alle vores aktiefonde leveret pæne absolutte afkast i år.

April måned bød også på store udfordringer for obligationsmarkederne med markante kursfald. Alligevel formåede vores to obligationsfonde SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning at holde sig foran referenceindekset. SKAGEN Credit var også foran indeks og havde generelt en rigtig god måned. I statusrapporterne kan du læse om udviklingen i alle vores aktie- og obligationsfonde. 

Læs statusrapporter for april

Stormvejr i Grækenland

Er der et sted, hvor man kan tale om kronisk uvejr, er der ingen vej uden om Grækenland. Landet befinder sig i en af sine værste kriser, hvor det ser ud til at den økonomiske skæbne bliver afgjort henover sommeren. I SKAGENs obligationsfonde er vi i øjeblikket ikke eksponeret til den græske gæld. Alligevel følger vi opmærksomt med, for at se om der er risiko for en spil-over effekt på lande som Portugal, Italien og Spanien, der til sammen udgør 21 % af porteføljen i SKAGEN Tellus. 

Spændende nyheder i SKAGEN Fondene

Internt i SKAGEN Fondene bragte vi i april måned en nyhed, der også varsler om nye vinde. For blot anden gang på 12 år lancerer vi en aktiefond. Der er tale om en koncentreret global aktiefond bygget op omkring en kerne på ca. 35 selskaber. Det er den succesfulde SKAGEN-profil, Filip Weintraub, der er tilbage i rollen som hovedforvalter. Fonden bliver tilgængelig for investorer den 26. maj 2015. I løbet af de kommende måneder kan du høre meget mere om den nye fond. Både på en række informationsmøder rundt om i landet og på vores hjemmeside. 

Læs mere om SKAGEN Focus.

SKAGEN Fondene er bedst i følge Morningstar

Hver måned offentliggør det internationale analysebureau Morningstar en rangliste over Europas investeringsforeninger. Ifølge seneste Rating Analyse fra Morningstars genvandt SKAGEN Fondene placeringen som Danmarks bedste investeringsforening i april måned. I marts overhalede SKAGEN Fondene nemlig konkurrenten Maj Invest og ligger nu nummer et i Danmark.


Hold dig opdateret, når det passer dig

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up