Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Den svenske professor Hans Rosling talte på Nytårskonferencen både i 2011 og 2014, hvor han med sin lange pegepind bl.a. fortalte os, hvordan Det Indiske Ocean er fremtidens hav.

SKAGEN Fondenes årlige Nytårskonference har efterhånden udviklet sig til at være en af årets vigtigste konferencer, når det kommer til at få opdateret indsigt og viden om udviklingen på de finansielle markeder. En af årsagerne til konferencen popularitet, skyldes uden tvivl traditionen med hvert år at invitere en håndfuld aktuelle internationale foredragsholdere i den absolutte superliga.

Konferencens talere har i alle årene spændt bredt i viden, ekspertise og erfaring. Og vi har tidligere haft verdenskendte talere som Lawrence Summers - tidligere amerikanske finansminister og professor i økonomi, Niall Ferguson - professor i historie ved Harvard Universitet, Robert Shiller – nationaløkonom og nobelpristager i økonomi, Raghuram Rajan - chef for den indiske centralbank og Paul Krugman - nationaløkonom og nobelpristagere i økonomi til at tale på Nytårskonferencerne.

Et af højdepunkterne oplevede vi, da den kendte svenske professor Hans Rosling talte på Nytårskonferencen både i 2011 og 2014. Hans visualisering af verdensudviklingen, herunder uddannelse og vaccination i de fattigste lande gav stof til eftertanke og har siden vist sig at være særdeles aktuelt. Det oplevede vi, da han tilbage i september besøgte Deadline på DR2. Her kritiserede han bl.a. medierne og deres manglende brug af fakta, når det kommer til at forstå verdensudviklingen.

På sidste års Nytårskonference satte teknologientreprenøren Vivek Wadhwa banebrydende innovation og iværksætteri på dagsordenen. Selv om han for de fleste var et ukendt navn, var hans bud på fremtiden et af de indlæg, der blev talt mest om efterfølgende. Han talte bl.a. om, hvordan innovation og nytænkning løser mange af de problemer, som truer verdensbefolkningen i det 21. århundrede, såsom klimaforandringer, fattigdom, sult og krig.

Fortid, fremtid og finansielle udsigter

Onsdag den 13. januar 2016 byder vi velkommen er det til endnu et spændende program. En af de mest anerkendte og fremtrædende geopolitiske eksperter, Ian Bremmer, taler om den aktuelle geopolitiske situation, og hvor den globale risiko er størst for investorer i 2016. Bremmer har specialiseret sig i bruge redskaberne i den politiske risikoanalyse og overføre dem til de finansielle markeder. Bremmer har igennem hele flygtningekrisen haft en vigtig stemme, og er kendt for at være ligefrem og kontant i sine analyser og betragtninger.

High-tech entreprenør og tidligere finansanalytiker Pippa Malmgren og fremtidsforsker Magnus Lindkvist vil i deres foredrag give et overblik i de mange muligheder og udfordringer, som den nye teknologi, udvikling og fremtidsforskning åbner op for.
Og så sætter vi selvfølgelig fokus på mulighederne og faldgruberne på det globale aktiemarked med foredragene af Garry Evans, chefredaktør hos BCA, og porteføljeforvalter i SKAGEN Global Knut Gezelius.


Læs mere om Nytårskonferencen og hvordan du tilmelder dig her.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up