Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Sigve Stabrun

Porteføljeforvalter Storebrand Asset Management

Sigve har lang erfaring med makroøkonomisk analyse og forvaltning på tvers av aktivaklasser. Sigve inngår i teamet for norske renter, og har forvaltet det norske rentefondet Storebrand Høyrente siden januar 2017 og SKAGEN Høyrente fra september 2018.

Sigve er del av forvaltningsteamet for norsk rente- og kredittforvaltning, og har spesielt ansvar for makroanalyse og Norges Bank Watch. Inngår også i forvaltningsgruppen for taktisk aktivaallokering med et særskilt ansvar for norsk makro, rente og kreditt.

Kontakt Sigve:

Telefon: 51 80 39 00

Email: Kundeservice@skagenfondene.no

Om Sigve

Arbeidserfaring

  • Begynte i Storebrand som Corporate Trainee
  • Senior porteføljeforvalter i Storebrand Asset Management fra 2008

Utdannelse

  • MSc i Samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo
  • AFA fra NHH

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up