Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right
Bilde av en mann.

Ola Bjerkestrand Mo

Porteføljeforvalter, Storebrand Asset Management

Ola har arbejdet i det norske obligationsteam siden 2016. Foruden at forvalte SKAGEN Avkastning er Ola også medforvalter af fondene Storebrand Nordic Yield og Storebrand Kreditt.

Ola er en del af forvaltningsteamet for den norske obligations- og kreditforvaltning og har i teamet særligt ansvar for kreditanalyse. Han har tidligere erfaring fra sit job som kreditanalytiker i Storebrands Private Debt-team, som investerer i bilaterale lån og obligationer i ejendomssektoren og såkaldte leveraged buy-outs (LBO'er).

Erhvervserfaring

  • Kreditanalytiker/porteføljeforvalter i Storebrand Asset Management fra 2016
  • Analytiker i Kapitalledelse i Storebrand-koncernen fra 2012
  • Begyndte sin karriere i Storebrand som Corporate Trainee i 2010
     

Uddannelse

  • MSc fra Norges Handelshøyskole med speciale i finans
  • FFN's Renteanalytikerkursus og Avanceret Kreditanalyse

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up