Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Fredrik Bjelland startede som porteføljeforvalter for SKAGEN Kon-Tiki i august 2017. Før det boede han i Shanghai, hvor han arbejdede for NBIM (også kendt som Oliefonden) med ansvar for dele af NBIM's Shanghai-baserede investeringsteam samt den daglige forvaltning af fondens kinesiske aktieportefølje. Han ledte et team af kinesiske medarbejdere med fokus på langsigtet, value-baseret og aktiv stockpicking.

Fredrik er opvokset i Stavanger og har arbejdet med europæiske, russiske og syd-amerikanske markeder for Oliefonden. Før han kom til Shanghai, arbejdede han som aktieanalytiker for Morgan Stanley i London. Med sine solide analysekompetencer og klare holdninger har han etableret sig som en stærk profil i investeringsverdenen.

På SKAGENs Nytårskonference vil han tale om investeringsmuligheder i vækstmarkederne og deltage i et investorpanel sammen med hedgefondforvalter Monica Hsiao med base i Hongkong.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up