Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right

"Vi vil fortsat følge nøje med i kundernes behov. Det gælder både dem, der investerer deres egne midler og større institutionelle investorer. Desuden er indsatsen for at bevare og udvikle det stærke SKAGEN-team naturligvis en vigtig del af min vision for et vellykket SKAGEN," siger Tim Warrington her kort efter udnævnelsen til ny CEO.

Tim overtog ledelsen i slutningen af ​​juni efter en kort periode som konstitueret direktør. Han har arbejdet i virksomheden i over 10 år, hvor han har været viceadministrerende direktør i de sidste fem år. I de første år var han ansvarlig for international distribution og kapitalforvaltning i Norge. Kunderne og kundeservice har således altid været øverst i hans bevidsthed.

Den nye direktørs absolutte hovedprioritet og mål for selskabets fremtid er at give kunderne et overbevisende afkast. Han forklarer, at dette bl.a. skal komme fra en stringent investeringsstrategi og en konsekvent implementering af SKAGENs filosofi og proces.

Nye muligheder er opstået

Sidste år blev SKAGEN Fondene opkøbt af det store hæderkronede norske finansselskab Storebrand. Storebrand blev stiftet i 1767 og har ind til videre koncentreret sit virke til Norge og Sverige. Det blev der lavet om på med købet af SKAGEN, som er tilstede i store dele af Europa inklusiv Danmark.

Som en del af Storebrand-koncernen har SKAGEN desuden fået adgang til flere ressourcer og en større udviklingskapacitet. Dette vil skabe nye muligheder for både kunderne og hele organisationen.

"Vores udvikling skal formes om kundernes behov og de muligheder teknologien giver," siger Tim Warrington. Vi vil fortsat tilbyde vores kunder gode, brugervenlige digitale tjenester, højt kvalificerede rådgivere og vores investeringskompetence.”

Tim understreger, at selvom SKAGEN nu er en del af Storebrand koncernen, med de fordele, det medfører, vil SKAGEN Fondene ikke afvige fra den vigtigste opgave – nemlig at levere et godt risikojusteret afkast til kunderne.

Ekspertisen i centrum

Som administrerende direktør er Tim helt afhængig af alle de forskellige teams i organisationen. Siden udnævnelsen har han derfor løbende søgt input fra alle medarbejdere i organisationen, uanset hvilken stilling den enkelte medarbejder besidder.

"SKAGEN er så meget mere end ledelsen. Vi bygger på en kompetencekultur, hvor alle medarbejdere har en betydelig indflydelse. Min rolle som øverste leder er at skabe de bedste betingelser for vores kyndige kolleger. Det skaber de optimale betingelser for, at medarbejderne er i stand til at gøre tingene endnu bedre til fordel for kunderne. Det er et spændende og givende job" slutter Tim Warrington.

Fakta om Tim Warrington

Ud over ti års erfaring i SKAGEN er Tim Warrington formand for en gruppe af ​​investeringsforvaltere bestående af 17 uafhængige fondsforvaltere fra hele verden. Før han sluttede sig til SKAGEN havde Tim over 20 års ledelseserfaring fra den britiske hær. I de sidste ti år har han boet i Stavanger med sin norske hustru og to børn.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.