Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Vivek Wadhwa taler på SKAGEN Fondenes Nytårskonference i København den 8. januar

Vi lever i en tid, hvor det er muligt at gøre det umulige muligt. Teknologien er en af de største faktorer, i udviklingen på fremtidens markeder. Mulighederne er enorme i forhold til at gøre verden til et bedre sted at leve i. IT-guru og entreprenør Vivek Wadhwa er klar i spyttet og beskeden til erhvervslivet er soleklar:

- Dem der ikke følger med den teknologiske udvikling, med de nyskabelser og produktivitetsforbedringer det medfører, er i morgendagens tabere. Den nye teknologi vil betyde, at det bliver muligt for få personer at udføre det samme indenfor uddannelse, sundhed og sikkerhed, som kun regeringer og store virksomheder var i stand til tidligere. 

Erhvervshistorien har masser af eksempler på, hvordan store massive markedsledere er blevet overhalet indenom af teknologien. Kodak, verdensførende inden for fotografering, hvor blev de hen? Indenfor mobiltelefoni kan vi hurtigt nævne Motorola klaptelefon. HTC med de første brugervenlige smartphones. Nokia, der for blot få år siden havde over 50 procent af verdensmarkedet er nu forsvundet i Microsoft-systemet. Fællesnævneren for dem alle var, at de ikke fulgte med den teknologiske udvikling.

Populær klummeskribent

I 2013 blev Vivek Wadhwa af Time Magazine nævnt som en af de 40 mest indflydelsesrige mennesker i verden inden for teknologi. Han underviser en udvalgt gruppe af internationale ledere inden for teknologier, der kommer til at ændre verden. Ligesom han fungerer som rådgiver for en række regeringer og er en populær mentor for tech-iværksættere. 

Wadhwa har en god og skarp pen, der ofte fylder spalterne i The Washington Post, BusinessWeek, The Wall Street Journal Acceleratorers blog og det finansielle magasin Forbes. Temaerne for hans artikler og klummer er baseret på, hvordan han ser den teknologiske udvikling fremadrettet. Muligheder og trusler for både virksomheder og lande.

Et tema der optager den indisk-fødte amerikaner Vivek Wadwha er hvilke ressourcer USA går glip af, når regeringen afviser højtuddannede emigranter, uden et gyldigt visum. Som Wadhwa sagde til Time Magazine; "Vi oplever et boom i teknologi og indførelse af nye it-virksomheder i lande som Indien, Kina - og endda Rusland, fordi disse ressourcepersoner ikke får lov til at blive i USA."

Du kan følge Vivek Wadhwa på Twitter og hans analyser på www.wadhwa.com  

Mød Vivek Wadhwa på SKAGEN Fondenes Nytårskonference

Vivek Wadhwa taler på Nytårskonferencen, som bliver afholdt torsdag den 8. januar 2015 på Tivoli Hotel & Congress Center i København. Det koster 3.500 kr. at deltage i konferencen. 


Følg SKAGEN på de sociale medier

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up