Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right
Portrettbillede af en mand.

Chris-Tommy Simonsen

Portfolio Manager/Trader

Chris-Tommy er porteføljeforvalter og trader i aktiefonden SKAGEN Global.

Som en del af porteføljeteamet, deltager Chris-Tommy i SKAGENs værdibaserede investeringsfilosofi og udfører analyser af virksomheder og brancher.

Arbejdserfaring

  • Startet i SKAGEN Global-teamet 2008
  • Startet i SKAGEN, Securities Setllement Department, i 2006
  • Settlement associate/manager i Christiania Securities ASA i Oslo (2000-2006)

Uddannelse

  • Uddannet civiløkonom fra Universitetet i Agder (tidligere HIA) i Kristiansand med specialisering inden for projektstyring.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up