Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right

Marc Lind

Senior Relationship Manager

Hvordan endte du i finansbranchen?

Min far var bankmand, og jeg drømte altid om at gå i hans fodspor. Derfor startede jeg som bankelev i 2011, og siden da har jeg blandt andet suppleret min bankuddannelse med en HD.

Hvad arbejder du med i SKAGEN Fondene?

Jeg rådgiver både nye og eksisterende kunder om, hvordan de bedst muligt placerer deres opsparing.

Hvorfor skal man investere hos SKAGEN Fondene?

SKAGEN har mange års erfaring fra markedet, og som de rigtig gode restauranter, så er der kun få, men gode, valgmuligheder på menuen. I SKAGENs tilfælde betyder det, at vi har 5 forskellige aktiefonde, som udfolder sig på hvert sit område. Med et fokuseret antal af fonde giver det både vores kunder og mig, som rådgiver, et rigtig godt kendskab til fondene, deres opbygning og synergierne, der kan skabes gennem kombinationer. Derfor er det på mange måder ret nemt at investere hos SKAGEN.

Hvad kendetegner dig, når du ikke er på arbejde?

Når jeg ikke er på arbejde, så går tiden med min kone og to små drenge. Vi nyder at rejse og skabe minder sammen. Derudover spiller jeg fodbold, når tiden er til det, og kan generelt godt lide at holde formen ved lige.

Hvad er vigtigst for dig, når du investerer?

At jeg kan sprede min investering, og at jeg kan benytte mig af køb og behold metoden. Med en travl hverdag, så har jeg ikke tid til at overvåge enkeltaktier. Derfor handler jeg i fonde – både med private midler og pension.

Hvordan er du selv investeret?

90 pct. af mine investeringer går til aktiefonde og resten i enkeltaktier. Min strategi er ret offensiv, da jeg udelukkende ejer aktier. Det betyder også, at jeg skal slå koldt vand i blodet, hvis markedet er i rødt. Fordelen ved, at man tænker langsigtet, er, at man kan tåle udsvingene.

Hvis du skulle give dig selv et godt råd inden du startede med at investere, hvad skulle det så være?

"Start nu". Jeg ville nemlig ønske, at jeg var startet tidligere, men det er heldigvis aldrig for sent. Hvis markedet er steget eller faldet meget, så kan man være nervøs for at træde ind på markedet. I den slags situationer, så tænker jeg det som at surfe. Det handler om at komme ud på brættet, og så skal bølgerne nok skubbe dig fremad.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up