Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Hos SKAGEN er formuerådgivning og investeringsforslag altid skræddersyet den enkelte kundes behov. Vi er stolte af vores lange kundeforhold og sætter en ære i at holde et serviceniveau ud over det sædvanlige.

Vores erfarne rådgivere kan hjælpe dig med at lægge en god, langsigtet plan, så du opnår det bedst mulige afkast med den bedst mulige risikospredning.

Kontakt os og hør nærmere

Marc Lind

Senior Relationship Manager

Henrik Rasmussen

Head of Client Relations

Søren Risager Rasmussen

Managing Director, Danmark

Sådan investerer du direkte hos SKAGEN

  • Indsend den udfyldte tegningsblanket (se nedenfor) inkl. legitimation
  • Overfør det beløb, du ønsker at investere, til SKAGENs bankkonto (kontooplysninger findes på tegningsblanketten)
  • Din kursdato er den dag, pengene står på SKAGENs konto
  • Tegning forudsætter, at SKAGEN har modtaget al dokumentation og information samt investeringsbeløbet senest kl. 15 den dag, der ønskes at handle
  • Alle investeringer afregnes til dagskurs (NAV)
  • Investeringsbeviserne opbevares i vores register

Du kan følge udviklingen i dine investeringer via "Min side", hvor du også modtager afregningsnotaer.

Det er gratis at handle og have depot via SKAGEN. Men som dansk investor skal du være opmærksom på, om indberetningen til SKAT er korrekt.


Bliv kontaktet af en formuerådgiver

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up