Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right

Ved direkte handel via SKAGEN opretter vi automatisk et særskilt SKAGEN-konto i vores andelsejerregister.

Sådan investerer du direkte via SKAGEN

  • Du indsender en tegningsblanket inkl. legitimation samt overfører det beløb, du ønsker at investere til SKAGEN Fondenes konto i Handelsbanken
  • Alle handler afregnes til dagskurs (NAV), og SKAGEN-beviserne placeres i vores andelsejerregister.
  • Du vil få kursdato i fonden den dag, hvor pengene krediteres SKAGEN Fondenes konto. Tegning forudsætter, at SKAGEN har modtaget al dokumentation og information, som er nødvendig for gennemførsel af kundekontrol, inden kl.15.00.
  • Du modtager afregning og adgang til web-portalen "Min side", hvor du kan følge udviklingen i dine SKAGEN-investeringer

Det er gratis at handle og opbevare SKAGEN beviser via os, men som dansk investor skal du være opmærksom på om indberetningen til SKAT er korrekt.

Læs mere om beskatningsreglerne.

Bliv kontaktet af en formuerådgiver

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.