Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

SKAGEN har leveret afkast til kunderne i 30 år.

For os er det sund fornuft at yde god, personlig service, at kommunikere åbent og ærligt, og at tilbyde brugervenlige løsninger.

I Danmark tilbyder vi fem aktivt forvaltede aktiefonde, som du kan sammensætte i en portefølje, der passer til dine behov. Hvis du har brug for hjælp, står vores erfarne og professionelle formueforvaltere klar med rådgivning – det koster ikke ekstra.

Formueforvaltning hos SKAGEN handler om det, der vi synes er allervigtigst: At give kunderne det bedst mulige risikojusterede afkast.

Logo

Med afkast menes det samlede afkast for alle andelsklasser for aktiefondene SKAGEN Global, SKAGEN Kon-Tiki, SKAGEN m2, SKAGEN Focus og SKAGEN Vekst siden fondenes start. SKAGEN Globals referenceindeks er MSCI AC. Det årlige gennemsnitlige afkast siden starten (07.08.1997) er 12,73 % mod indeksets 5,47 %. SKAGEN Kon-Tikis referenceindeks er MSCI Emerging Markets. Det årlige gennemsnitlige afkast siden starten (05.04.2002) er 9,62 % mod indeksets 6,32 %. SKAGEN m2s referenceindeks er MSCI All Country World Index Real Estate IMI. Det årlige gennemsnitlige afkast siden starten (31.10.2012) er 4,02 % mod indeksets 3,96 %. SKAGEN Focus' referenceindeks er MSCI All Country World Index. Det årlige gennemsnitlige afkast siden starten (26.05.2015) er 4,60 % mod indeksets 7,28 %. SKAGEN Veksts referenceindeks er MSCI Nordic/MSCI AC ex. Nordic. Det årlige gennemsnitlige afkast siden starten (01.12.1993) er 12,02 % mod indeksets 9,37 %. Alle tal er i danske kroner og efter omkostninger, per 18.08.2023.

Billede af en tyr og en bjørn

Kan aktieudvælgere fortsætte med at vise deres værd?

Evighedsdiskussionen

Hvordan har et evigt skiftende investeringslandskab påvirket aktiv forvaltning gennem årene? I år fejrer SKAGEN Fondene 30-års jubilæum, så anledningen er oplagt til at tage et kig bagud og se nærmere på, om de mest succesfulde forvaltere gennem tiden har haft nogle fællestræk, og på hvilken betydning skiftende markedsforhold, investorernes præferencer og teknologi får for fremtidens aktieudvælgelse.

Aktiv forvaltningSKAGEN 30 årAktiefonde
Sæt streg under ‘aktiv’ i aktiv forvalter og bliv belønnet
20. juli 2023

Denne artikel er også bragt som kronik i Børsen d. 20.07.2023. 2010’erne var ikke sjove for de aktive forvaltere. Her pegede pilen nedad, men den triste tendens vendte endelig i 2022, og de aktive forvaltere oplevede totalt set i fjor deres bedste år siden 2009. Den mindre gode nyhed var dog, at ...

Globale aktiemarkederSKAGEN 30 år
Samsung Electronics: En langsigtet succes
4. juli 2023

Gammelt venskab forgår ikke bare lige sådan. Samsung er en af SKAGENs ældste - og mest succesfulde ...

SKAGEN 30 årInvester i fonde
Jeg har lært meget af SKAGEN
16. maj 2023

Roar Bolstad har i snart 30 år investeret i SKAGENs aktiefonde, og han har ikke tænkt sig at stoppe ...

SKAGEN 30 år
Et afgørende møde
16. maj 2023

Som ung bankede John S. Bjerga på hos en af SKAGENs grundlæggere. Det blev starten på et 30 år ...

Mand i stol

Timothy Warrington:

SKAGEN de næste 30 år

I SKAGEN er vi heldige, for vores kunder er både kloge og engagerede. Det er en del af hemmeligheden bag vores 30 år i en branche i konstant udvikling.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up