Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

SKAGEN har leveret afkast til kunderne i 30 år.

For os er det sund fornuft at yde god, personlig service, at kommunikere åbent og ærligt, og at tilbyde brugervenlige løsninger.

I Danmark tilbyder vi fem aktivt forvaltede aktiefonde, som du kan sammensætte i en portefølje, der passer til dine behov. Hvis du har brug for hjælp, står vores erfarne og professionelle formueforvaltere klar med rådgivning – det koster ikke ekstra.

Formueforvaltning hos SKAGEN handler om det, der vi synes er allervigtigst: At give kunderne det bedst mulige risikojusterede afkast.

SKAGEN 30 år
SKAGEN 30 årInvester i fonde
Jeg har lært meget af SKAGEN
16. maj 2023

Roar Bolstad har i snart 30 år investeret i SKAGENs aktiefonde, og han har ikke tænkt sig at stoppe foreløbigt!

SKAGEN 30 år
Et afgørende møde
16. maj 2023

Som ung bankede John S. Bjerga på hos en af SKAGENs grundlæggere. Det blev starten på et 30 år ...

Mand i stol

Timothy Warrington:

SKAGEN de næste 30 år

I SKAGEN er vi heldige, for vores kunder er både kloge og engagerede. Det er en del af hemmeligheden bag vores 30 år i en branche i konstant udvikling.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up