Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

Nyhed i Europa - Invester med de bedste aktivister

16. januar 2018

For første gang bliver det nu muligt at investere side om side med de mest attraktive aktivistkampagner i verden, når SKAGEN Insight A kan købes via os eller din bank. Investeringer i aktivistkampagner har hidtil kun været forbeholdt store institutionelle investorer.

Kort om aktivistiske investeringer

Mange selskaber klarer sig ringere, end de har potentiale til, hvilket ikke er optimalt for selskabernes aktionærer. Aktivistiske investorer er villige til at gøre noget ved dette, hvis forbedringspotentialet er stort nok. Aktivister er en gruppe investorer – typisk en fond – som køber en større andel af selskabet, og via denne andel får de indflydelse på udviklingen af selskabet. I samarbejde med selskabets ledelse laver de en plan for, hvordan selskabet kan forbedre værdien af selskabets aktier. Dette arbejde kommer selskabet og alle selskabets aktionærer til gode.

SKAGEN Insight skygger de bedste aktivister i verden

SKAGEN Insight arbejder ikke som en klassisk aktivistinvestor. Fonden er ikke selv direkte involveret i aktivistkampagnerne, men går ind og køber andele i de mest lovende selskaber, som aktivisterne har købt andele i. Dermed får du, som investor i SKAGEN Insight, unik adgang til en meget eksklusiv og nøje udvalgt portefølje af selskaber, der alle indeholder et stort forbedringspotentiale.

Det vil glæde os at præsentere denne nye investeringsmulighed for dig ved et investormøde nær dig. Vi afholder møder i København, Aarhus, Aalborg, Herning og Odense.

Har du spørgsmål, eller ønsker du en dybdegående gennemgang af fonden via telefon, så ring på: 7010 4001

 

Aktiv forvaltning

Stærk start på året for SKAGEN Global

SKAGEN Global starter 2024 på samme måte som fjoråret sluttet: med sterk utvikling i porteføljeselsk ... Læs artiklen nu arrow_right_alt

Mere om Aktiv forvaltning

Det imponerende gab

Vi er vitne til en nesten unik hendelse i de globale aksjemarkedene akkurat nå. For den kontrære ...

Renter og inflation trak igen overskrifter i oktober

Inflationen og renteniveauerne skræmte investorerne i oktober, hvilket sendte de globale aktier ned ...

SKAGEN Vekst: Forrest i feltet

Vores ældste fond leverer stadig et solidt afkast til kunderne. SKAGEN Vekst kan i år fejre 30-års ...

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up