Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

VIDEO: Balancer din investering

Porteføljestrateg Stein Svalestad vurderer, at kursfaldet, i starten af 2016, er en korrektion og ikke nødvendigvis en længere nedtur.

- ECB er klar til at stimulere økonomien, hvis det bliver nødvendigt. Derudover ser vi en god udvikling i den amerikanske økonomi.

Nogle tommelfingerregler når markederne falder

I SKAGEN Fondene er vi langsigtede investorer. Vi arbejder ikke ud fra et mål om at time markedet, men tror på, at det kan betale sig at købe aktier, der er billigt prisfastsat, og som har potentialet til at blive en god investering på længere sigt. De store udsving er en del af spillet. Det gælder derfor om at have is i maven og bevare roen, og udnytte de muligheder som markedsuroen giver.

Tjek din portefølje

Markedets bevægelser påvirker sammensætningen af din investeringsportefølje. Har du sammensat din portefølje med en bestemt andel af aktier og obligationer, vil denne ændre sig i takt med markedsudviklingen. Derfor kan det være en god idé at tjekke sammensætningen og sikre, at den fortsat er som du ønsker.

Hør også Steins råd til, hvordan du bør forholde dig i urolige situationer som denne.



Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan du bedst muligt sammensætter din portefølje.

Invester i fonde

Tre grunde: Derfor er investering i fonde bedre end lotto, hvis du vil score den store gevinst

Held er godt, men hvis du vil være rig, er en investeringsaftale et bedre bud på en god strategi. Læs artiklen nu arrow_right_alt

Mere om Invester i fonde

Sådan kan du også få et godt langsigtet afkast

Det er svært ikke at blive påvirket af svingende markeder. Men følelser bliver aldrig en pålidelig ...

SKAGEN har to af Norges bedste aktiefonde

SKAGEN Global og SKAGEN Kon-Tiki er kåret som Norges bedste aktiefonde i deres respektive ...

Jeg har lært meget af SKAGEN

Roar Bolstad har i snart 30 år investeret i SKAGENs aktiefonde, og han har ikke tænkt sig at stoppe ...

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up