Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right

Lad os sammen skræddersy den investeringsstrategi, der passer allerbedst til dig og dine behov. Vi laver en strategi, der giver dig det optimale risikojusterede afkast i forhold til dine behov. Investeringsrådgivningen tager udgangspunkt i SKAGENs aktie-, ejendoms- og obligationsfonde, og rådgivningen er således ikke uafhængig.

Gratis og uforpligtende

Vi hjælper dig med at finde ud af, om du får nok ud af din formue og dine investeringer i forhold til dine ønsker og fremtidige behov. Det betyder, at vi sammen

  • Udarbejder din investeringsprofil.
  • Opstiller en investeringsstrategi på baggrund af din investeringsprofil.
  • Sammesætter dine investeringer, så de passer til din investeringsprofil og -strategi. Herunder hvordan SKAGENs og Storebrands fonde kan anvendes på en enkel måde.

Bliv kontaktet af en formuerådgiver

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up