Gå til hovedindhold

Kom højere op på formuelisten

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.
Skagen maleri af P.S. Krøyer. Ved frokosten.

Vores investeringsfilosofi

At forvalte fonde er vores eneste virksomhed. Vi laver selv vores analyser og tør træffe upopulære valg, så længe det kommer kunderne til gode.
Skagen maleri af Michael Ancher. Børn og unge piger plukker blomster på en mark nord for Skagen.

Ansvarlighed i investeringerne

Vores tilgang til ansvarlige investeringer er en vigtig del af vores interne investeringsproces. Vi vurderer selskabernes bæredygtighed i alle investeringer.

Din emailadresse

Afkastet er baseret på historisk afkast i SKAGENs aktie- og obligationsfonde. Tidligere afkast kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og fremtidig kursudvikling. Afkast og kursudvikling kan blive negativ. Ingen oplysninger heri skal opfattes som investeringsrådgivning. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker uforpligtende og gratis investeringsrådgivning. Der er udarbejdet prospekt og Central Investorinformation (CI) for SKAGENs aktie- og obligationsfonde, som indeholder information om omkostninger.

Læs mere om beregningsgrundlaget her.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.